El govern executarà cinc de les sis propostes inicials del pressupost participatiu

Us oferim la sessió ordinària de ple municipal celebrada ahir i en la qual el govern anuncià que posarà en marxa cinc de les sis propostes inicials del pressupost participatiu. Per aquest ordre son: la renovació dels mòduls/vestidors del camp de rugby, la remodelació i ampliació del municipal d’Aiguadolç, la instal·lació de lavabos públics al passeig i a l’estació, la creació d’un espai d’acollida per a indigents, i l’adequació d’una zona verda a les cases del sord. El ple també va aprovar la normativa per a la posada en marxa de clubs de consum de cànnabis, o el pla intern d’igualtat de gènere de la corporació.

Escolteu el resum de la primera part del ple

L’apartat de precs i preguntes  dels diferents grups polítics va venir capitalitzat pel debat a l’entorn d’un incident que protagonitzà el cap de gabinet d’alcaldia durant la passada edició de la mitja marató, quan va escridassar una tècnica municipal per una errada en la classificació del podi de la categoria femenina de participants locals. Us expliquem els fets que permeten contextualitzar el debat dels portaveus. A continuació, podreu escoltar les diferents intervencions del públic, entre elles les del col·lectiu de les AGIS que exposaren el seu desencontre amb la direcció del Consorci del Patrimoni, en unes declaracions que replicà la directora de l’ens Vinyet Panyella.

Escolteu l’apartat de precs i preguntes

Escolteu el ple sencer