La personació de l’Ajuntament en el cas Artigas, la llicència i l’enderroc de l’hotel d’Aiguadolç, una comissió informativa sobre l’hospital i la situació dels bombers voluntaris centren el ple de febrer

Us oferim, en diferents arxius d’àudio, els principals temes tractats en la llarga sessió d’ahir del ple municipal. En primer lloc el debat sobre la personació de l’Ajuntament com a part co-demandada en la causa que implica Ramon Artigas, Lluís Artigas i l’Agrupació de Balls Populars. A continuació, us oferim el debat sobre la llicència d’activitat de l’establiment, i sobre l’empresa contractada per a executar l’enderroc del pis superior de l’hotel del port d’Aiguadolç. En tercer lloc, la moció relacionada amb la creació d’una comissió informativa especial sobre la gestió a la fundació de l’hospital de Sant Joan a partir de l’any 2002, i, finalment, la situació del parc i del col·lectiu de bombers voluntaris de Sitges

Escolteu el debat sobre la personació de l’Ajuntament en el cas Artigas

Escolteu el debat sobre la llicència i l’enderroc del pis superior de l’hotel d’Aiguadolç

Escolteu el debat sobre la creació d’una comissió informativa sobre l’hospital

Escolteu el debat sobre la situació dels bombers voluntaris

Escolteu el resum del ple

Escolteu el ple sencer

Escolteu l’apartat de precs i preguntes