El CF Suburense ja és colíder de la 2ª Catalana, mentre que la UE Sitges pateix una decebedora derrota al camp del cuer

La 22ª jornada de lliga en el grup 3 de la 2ª Catalana ens ha deixat la victòria (4-0) del CF Suburense davant el Prat ‘B’ que col.loca als sitgetans al capdamunt de la classificació compartint el primer lloc amb el Vista Alegre, mentre que a la 3ª Catalana la UE Sitges va encaixar una decebedora derrota (3-2) al camp de La Múnia. Aquesta setmana també parlem de la participació de l’Aleví A de la UE Sitges en la Danone Nations Cup i ho fem amb el seu entrenador Xavier Cabezas. La jornada esportiva del darrer cap de setmana també ens ha dut la segona victòria de la temporada del Juvenil A de la Blanca a la Lliga Nacional i un nou triomf del Bàsquet Sitges a la pista del CB La Palma que l’apropa una mica més a Copa Catalunya.

Escolteu-ho