El futur de l’Agrupació a debat

Un moment de la xerrada

Un moment de la xerrada

Us oferim íntegra la xerrada sobre el futur de l’Agrupació de Balls Populars que es va celebrar dissabte al palau del rei moro, i que, entre d’altres temes, va tractar de l’encaix entre l’Agrupa i la resta de balls de la Festa Major, del protocol de la festa, o del futur centre d’interpretació de la festa i la possibilitat que esdevingui un espai de trobada per a tots els balls. La xerrada, que va moderar el president de l’Agrupació, Xavier Salmerón, va comptar amb l’ex-president de la comissió Siscu Rossell, el cap de colla del Drac, Pepe Pérez, cap de colla del Drac, Marta Roig, membre del ball de bastons, Amelia Gimeno, membre del ball de gitanes de l’Ajuntament, Carme Comas, coordinadora de vestuari i dels balls de l’ABPS, i Òscar Ortiz,  i Vinyet Esteban, membres del ball de gitanes de l’Agrupació.

Escolteu-la