La Creu Roja inaugura el seu centre de distribució d’aliments

creu_roja_05032015

Situat on antigament hi havia hagut el pàrquing de les ambulàncies, l’assemblea local de la Creu Roja va inaugurar ahir el seu centre de distribució d’aliments, La cistella solidària, que donarà assistència a prop de 100 famílies necessitades de Sitges, que hi podran adquirir productes a través d’un sistema de punts que s’atorgaran d’acord amb la situació econòmica de cadascuna d’elles. Ahir també es presentà la reforma del primer pis de l’edifici de la plaça de l’hospital que ha de servir per a millorar l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat. Us oferim l’acte inaugural de les instal·lacions, en el qual intervingueren la presidenta local, Lídia Lanuza, el president de Creu Roja Barcelona, Josep Quitet, i l’alcalde de Sitges, Miquel Forns.

Escolteu-ho