Es busca foto del primer tram del carrer Jesús del Corpus de 1968

Si la teniu adreceu-vos a: primertram@gmail.com

Si la teniu adreceu-vos a: primertram@gmail.com

Conversem amb Eduard Tomàs, membre de la comissió del Corpus i coordinador de l’exposició que recordarà el 65è aniversari de l’inici de la confecció del primer tram del carrer Jesús com a catifa col·lectiva. Precisament, per a completar el material de l’exposició falta una única fotografia: la corresponent a la catifa del primer tram del carrer Jesús del Corpus del 1968. Per a centrar la recerca només es pot dir que aquell any va ploure fins al migdia, i que el tram de carrer va guanyar el concurs de catifes. L’Eduard ha recorregut arxius i col·leccions particulars a la recerca d’aquesta imatge que, de moment, es resisteix a aparèixer. Si en podeu tenir alguna referència us podeu adreçar al correu electrònic: primertram@gmail.com

Escolteu-ho