Una bona jornada: CF Suburense líder en solitari, un Sitges millorat i segon triomf consecutiu de la Blanca a Nacional

L'onze del CF Suburense al camp de la U.Bellvitge (foto CF Suburense)

L’onze del CF Suburense al camp de la U.Bellvitge (foto CF Suburense)

L’empat del CF Suburense (1-1) al camp de la Unificación Bellvitge i la derrota del Vista Alegre (0-2) davant el Gornal deixen al conjunt de Josu Julian líder en solitari a la jornada 23. Per la seva banda, la UE Sitges va oferir una versió millorada davant el CF Cubelles a Aiguadolç, en un matx que finalitzà amb empat (1-1). A la Lliga Nacional Juvenil, Josep Pascual, entrenador del Juvenil A de la Blanca, ens parla de la segona victòria consecutiva dels sitgetans després de golejar 3-6 al Manlleu. A la 1ª Catalana de bàsquet, el Bàsquet Sitges va apallissar al CB Corbera (cuer) per 102-55, mentre que el derbi de la 2ª Catalana d’hoquei patins entre el CP Vilanova i el CP Sitges va finalitzar amb un empat 4-4.

Escolteu-ho