El 17 i el 18 d’abril Sitges acollirà “Next”, un nou festival d’innovació en comunicació

El logo del festival

El logo del festival

Promogut per l’Ajuntament de Sitges i el departament de cultura de la Generalitat de Catalunya, a través de l’institut català d’empreses culturals (ICEC), i organitzat per la fundació del festival internacional de cinema, el 17 i 18 d’abril Sitges serà la seu de l’edició pilot de Sitges Next, festival d’innovació en comunicació i new mediaEl certàmen neix amb la voluntat d’esdevenir un referent per als amants de la comunicació, els talents emergents, l’emprenedoria en new media, i la nova societat dels mitjans. Us oferim un resum de la roda de premsa de presentació celebrada ahir, amb les paraules de l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, el director general de la fundació del Festival Internacional de Cinema de Catalunya, Xavier Duran, i Jordi Sellas, director general de creació i empreses culturals de la Generalitat de Catalunya.

Escolteu-ho