Pedro Castilla deixarà el Rugby Club Sitges en finalitzar la temporada

Així ho ha confirmat l’encara entrenador del Rugby Club Sitges, que per motius personals posarà punt i final a tres temporades dirigint el primer equip. Els sitgetans, tot i la derrota del passat dissabte a Santa Bàrbara davant el CR Sant Cugat, s’asseguren la permanència a la Divisió d’Honor B a manca de només una jornada per cloure el campionat. En futbol, la 24ª jornada a 2ª i 3ª Catalana ens deixa la golejada del CF Suburense davant el Sant Andreu de la Barca, que el manté una setmana més com a líder, i les derrotes de la UE Sitges al camp del Calaf i la del Juvenil A de la Blanca a casa davant el Girona. Per la seva banda, el Bàsquet Sitges segueix el seu camí triomfal cap a l’ascens en guanyar a la pista del Collblanc-Torrassa, mentre que el Club Patí Sitges pateix una decebedora derrota a Pins Vens davant el Piera.

Escolteu-ho