L’equip de govern considera complert el 85% del pla de mandat 2011-2015

govern_19032015

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, acompanyat dels portaveus de les formacions de govern, Jordi Mas de CiU, Vinyet Lluís de SGI, i Lluís Marcé, de NH, presentà el balanç del pla de mandat 2011-2015. L’equip de govern considera assolit el 85% dels objectius previstos en el pla de mandat, amb una especial atenció als relacionats amb l’àmbit del Sitges de les persones. De les 283 actuacions previstes, se n’han assolit 243. Les 40 que han quedat pendents no han estat possibles per raons pressupostàries, però, a canvi, se n’han pogut realitzar 50 que no estaven previstes inicialment. Forns, Lluís, Mas i Marcé desgranaren les actuacions fetes en les seves àrees. Us oferim l’exposició íntegra que vàren fer els membres de l’equip de govern i l’alcalde, així com la possibilitat que consulteu el document de balanç del pla de mandat.

Escolteu l’exposició dels membres de l’equip de govern i l’alcalde

Consulteu el document de balanç del pla de mandat