Gerard Gasset creu que l’Ajuntament acabarà indemnitzant a la propietat de l’Atlàntida per haver-li atorgat les llicències que ha tombat la justícia

Amb Gerard Gasset, l’advocat que l’octubre del 2010 va qüestionar la llicència d’usos atorgada a la discoteca Atlàntida obrint un periple judicial que encara segueix tot i el tancament del negoci, conversem sobre tres sentències judicials que tenen relació amb les obres a l’edifici i el seu procés d’adaptació a la LIAA, i sobre una que resta pendent en el contenciós administratiu sobre la nul·litat d’una altra llicència d’obres menors. Gasset, que ha afirmat que l’Ajuntament no ha arribat a cobrar mai la multa de 32.000€ que li va imposar a la propietat, creu que al final la institució s’haurà de fer càrrec d’indemnitzar-la per haver-li atorgat unes llicències que després han estat tombades per la justícia. Per altra banda, Gasset -que ha estat un dels advocats amb els quals s’ha posat en contacte la plataforma dels veïns dels carrers Joan Tarrida i Bonaire- creu que, més enllà de la possible via judicial per a resoldre el conflicte, el mètode més efectiu és la protesta pública, com han demostrat els veïns de la Barceloneta.

Escolteu-lo