La prèvia del cap de setmana esportiu

A les portes de la 26ª jornada a 2ª i 3ª Catalana, aquest diumenge el CF Suburense i el Vista Alegre es veuran les cares al Municipal d’Aiguadolç. Duel entre el segon classificat i el líder que analitzem amb el capità del conjunt de Castelldefels, Xavi Garcia. Per la seva banda, la UE Sitges es desplaçarà al camp del Sant Cugat Sesgarrigues i en parlem amb un dels joves jugadors del planter sitgetà, Rafel Garcia. A la 1ª Catalana de bàsquet, aquest diumenge tenim derbi entre el Samà Vilanova i el Bàsquet Sitges al Poliesportiu del Garraf, mentre que a la 2ª Catalana d’hoquei patins el Club Patí Sitges rebrà la visita aquesta nit (21:15h) del Montbui a Pins Vens. Els partits de futbol base, femení i el darrer partit de lliga del Rugby Club Sitges completen el darrer cap de setmana esportiu abans del parèntesi de la Setmana Santa.

Escolteu-ho