El CF Suburense fa mèrits suficients per no perdre davant el líder Vista Alegre a Aiguadolç

Els oferim la crònica esportiva d’un cap de setmana que ens ha deixat la derrota (1-2) del CF Suburense davant el líder, ahir en un Municipal d’Aiguadolç amb un magnífic aspecte pel que fa a la presència d’afeccionats. També la UE Sitges ha perdut en aquesta darrera jornada, ho va fer per 2-0 al camp del Sant Cugat Sesgarrigues. Per la seva banda, el Bàsquet Sitges segueix el seu camí cap a l’ascens amb un nou triomf, aquest cop en el derbi jugat a la pista del Samà Vilanova (68-73). El Club Patí Sitges també ha perdut en aquest darrer cap de setmana abans del parèntesi de la Setmana Santa (4-8 davant el HC Montbui), mentre que el Rugby Club Sitges ha finalitzat la temporada amb una derrota al camp del BUC (29-16) tancant el campionat en la penúltima posició de la Divisió d’Honor B.

Escolteu-ho