La prèvia del cap de setmana esportiu

Superat el darrer parèntesi de la temporada, el futbol torna amb la disputa de la 27ª jornada. Amb Francisco Caparrós, jugador del CF Suburense, parlem de la situació de l’equip després de la dues últimes derrotes i del proper partit al camp del Sant Joan Despí. A la 3ª Catalana, demà a Aiguadolç la UE Sitges i el CD Ribes es veuran les cares en un derbi en el que els ribetans s’hi juguen molt més donada la seva classificació a la part baixa, tal i com reconeix el seu tècnic Andreu Córdoba. Pel que fa al bàsquet, el Bàsquet Sitges, que es troba cada cop més a prop d’assegurar-se matemàticament l’ascens a Copa Catalunya, rep aquesta jornada al CB Alpicat. Futbol base, femení, hoquei i rugby completen el nostre repàs al cap de setmana esportiu post Setmana Santa.

Escolteu-ho