El Bàsquet Sitges amb l’ascens a tocar i victòries del CF Suburense i la UE Sitges

La 27ª jornada a la 2ª Catalana ens ha dut un canvi de líder. La Unificació Bellvitge s’ha col.locat primer aprofitant l’ensopegada del Vista Alegre, mentre que el CF Suburense, que va guanyar 1-4 a Sant Joan Despí, segueix amb plenes opcions de seguir lluitant per l’ascens a 1ª Catalana. En el derbi d’Aiguadolç del passat dissabte, la UE Sitges es va imposar de forma clara (4-1) a un Ribes que es complica la seva permanència a la 3ª Catalana. A la 1ª Catalana de bàsquet, el Bàsquet Sitges té l’ascens a tocar a manca de només quatre jornades per finalitar la fase prèvia. Aquest darrera ha estat una bona jornada per als equips sèniors amb els triomfs del Sènior B i un Sènior Femení que vol evitar haver de jugar la promoció per no perdre categoria. Per la seva banda, el Club Patí Sitges va perdre en la seva visita a la pista del líder CH Castellet. Repassem també els resultats del futhol base (Blanca Subur i UE Sitges), futbol femení i el que també ha estat una bona jornada per als tres equips sèniors del Rugby Club Sitges.

Escolteu-ho