El Sitges grup Independent defensa la seva gestió al govern i confia en aconseguir el 3r regidor. Es presenta la llista de Vinyet Lluís

La candidata del SGI durant la presentació

La candidata del SGI durant la presentació

Amb una defensa de la seva gestió al govern durant l’actual legislatura, i l’esperança d’aconseguir el 3r regidor en les properes municipals, es presentà el passat divendres la llista del Sitges Grup Independent, encapçalada per Vinyet Lluís i seguida en els llocs capdavanters per Ignasi Garrigó, Daniel Vallés, Ma. José Garriga, Raquel Consegal, David Martínez i Robert Solé. Durant els parlaments, Ignasi Garrigó i Vinyet Lluís relacionaren el seguit d’actuacions realitzades els darrers quatre anys i en les quals hi ha tingut responsabilitat el seu grup polític, tot plantejant una línia d’actuació de futur en la qual es potencïi el model de gestió i organització de l’Ajuntament, la transparència en la informació de la situació de la institució, així com la millora de la neteja de la vila, entre d’altres.

Escolteu-ho