En la presentació de la la candidatura del PP, Ferran Llombart promet acabar amb el top manta i la venda ambulant il·legal

Alguns dels membres de la candidatura del PP

Alguns dels membres de la candidatura del PP

Dissabte es presentà la candidatura del Partit Popular, encapçalada per Ferran Ignasi Llombart, a qui acompanyaran, en les primeres posicions de la llista, Antonio Molina Melero, Francesc Alcaraz Gallego, Maria del Carmen Navarro Hernández i Nathalie Legrand. Llombart. Entre els punts del programa electoral dels populars es troba la renovació del passeig marítim, l’eliminació del top manta, la creació d’un consell de la gent gran o la impulsió d’un nou pacte social amb el Club de golf Terramar. Llombart va estar acompanyat pel president provincial del partit, Alberto Villagrasa i la vicepresidenta tercera del congrès dels diputats, Dolors Montserrat. Us oferim l’acte íntegre.

Escolteu-ho