Aurora Carbonell, en la presentació de la llista d’ERC: “Aquest cop tenim la oportunitat de ser un partit decisiu”

Un moment de la intervenció d'Aurora Carbonell

Un moment de la intervenció d’Aurora Carbonell

Acompanyada per la senadora Ester Capella, dissabte passat la candidata per ERC a les municipals, Aurora Carbonell, va presentar la llista de la formació. En el seu parlament, Carbonell va manifestar que ERC està en el millor moment per a protagonitzar un canvi a l’Ajuntament i esdevenir una força decisiva en la governabilitat durant la legislatura 2015-2019. Per la seva banda, la senadora Capella va fer valer el paper determinant que tindran les municipals del 24 de maig en la consecució d’una majoria de municipis sobiranistes, que garanteixi uns resultats clars en les eleccions al parlament del proper 27 de setembre. Us oferim l’acte íntegre.

Escolteu-lo