Es consuma el descens de la Blanca i el Bàsquet Sitges ja és a Copa Catalunya

El Sènior A del Bàsquet Sitges jugarà l'any vinent a Copa Catalunya

El Sènior A del Bàsquet Sitges jugarà l’any vinent a Copa Catalunya

El Juvenil A de la Blanca Subur ha perdut categoria a manca de cinc jornades per cloure la Lliga Nacional. L’equip, tal i com ha explicat el seu tècnic Josep Pascual, intentarà tornar-hi la temporada que ve de nou amb David Porras a la banqueta. La darrera jornada futbolística també ens ha deixat la victòria (1-0) del CF Suburense davant el San Mauro, mentre que la UE Sitges es va deixar dos punts a Les Roquetes en empatar 2-2. Per la seva banda, el Bàsquet Sitges, amb l’ascens a Copa Catalunya a la butxaca, va sumar un nou triomf a la pista del CB Prat. El seu tècnic, Edu Piñero, ha comentat a Ràdio Maricel que el següent objectiu ha de ser quedar campions de Catalunya de la 1ª Catalana.

Escolteu-ho