Miquel Forns: “Agraeixo a la vida haver estat alcalde de Sitges”

L’alcalde Miquel Forns ha repassat alguns dels moments viscuts durant l’actual legislatura, tant des del punt de vista de la gestió política com de la vivència personal, durant la darrera entrevista a Ràdio Maricel en la seva condició d’alcalde. Forns, que ha defensat la gestió del deute de la institució com una de les grans consecucions del govern que ha presidit, també ha fet referència a la que creu que és una de les assignatures pendents més importants de cara al futur: aconseguir que l’Ajuntament sigui capaç de respondre amb major celeritat en la solució de problemàtiques que tenen relació amb la gestió de la via pública i la convivència ciutadana. L’alcalde també ha reconegut com un dels moments més durs dels darrers quatre anys el conflicte que es va obrir amb la renovació de la junta de la fundació de l’hospital.

Escolteu-lo