Jordi Mas assumeix que en aquesta legislatura el govern ha aplicat una teràpia de xoc necessària i creu que resta pendent la modernització de l’organització municipal

El portaveu del govern i de CiU al consistori, Jordi Mas, assumeix que en aquesta legislatura l’Ajuntament ha aplicat un pla de xoc que ha considerat dur però necessari davant la necessitat d’eixugar el deute que ha mantingut la institució intervinguda i incapacitada per a prendre la iniciativa en la gestió dels seus recursos econòmics. Mas, que ha agraït de nou l’esforç de la ciutadania davant la pressió fiscal que ha hagut de suportar durant aquest periode, creu que ara l’assignatura pendent per al futur és modernitzar l’administració per a que sigui molt més efectiva en l’atenció i la solució dels problemes que exposa la ciutadania.

Escolteu-lo