Fermí Sánchez, president del comitè d’empresa de l’Ajuntament, exposa les raons de la protesta dels treballadors que ha impedit la celebració del ple d’abril

Us oferim un clip de video en el qual el president del comitè d’empresa de l’Ajuntament de Sitges, Fermí Sánchez, exposa en declaracions als mitjans les raons que han empès a un nodrit grup de treballadors de la institució a protestar enèrgicament sense descans, impedint la celebració de la sessió de ple municipal d’abril. L’alcalde ha donat inici a la sessió entre el so estrident de botzines i, des d’aleshores, no s’han aturat gairebé en cap moment. L’oposició ha marxat del ple donant suport a la protesta dels treballadors, mentre que alguns membres de l’equip de govern han intentat negociar, per bé que el govern en ple continua aguantant estoicament, hores d’ara, la sorollosa protesta.

[/embed]