Jorge Carretero creu que el millor d’aquesta legislatura ha estat redreçar el deute, i el pitjor ha estat tota la resta

Jorge Carretero, el portaveu de Populares de Sitges, el grup de regidors no adscrits a l’Ajuntament, ha fet balanç aquest matí de la legislatura que acaba, tot acomiadant-se dels oients en el que ha estat la seva darrera intervenció a la ràdio en qualitat de regidor. Carretero ha estat dur a l’hora de qualificar una legislatura de la qual l’únic que en salva és haver pogut redreçar el deute municipal, tot reconeguent un mea culpa per no haver aconseguit uns millors resultats en les àrees que va gestionar. El que fou cap de llista del Partit Popular de Sitges, que va arribar a la regidoria de governació perquè -segons les seves paraules- Ferran Ignasi Llombart no la va voler, també ha manifestat que alguns regidors han estat permissius amb l’existència de greuges comparatius en el compliment d’algunes de les ordenances, i s’ha referit a la gestió de l’alcalde afirmant que el millor que ha fet durant la legislatura que acaba ha estat fer teatre.

Escolteu-lo