Nou Horitzó presenta la seva llista valoritzant la feina feta durant la legislatura.

Lluís Marcé adreçant-se als presents

Lluís Marcé adreçant-se als presents

Als jardins de l’hotel El Xalet, Nou Horitzó va presentar la seva candidatura per a les municipals, que encapçala Lluís Marcé, seguit per Ignasi Rubí, Eva Brunet, Marta Furró i Gerard Talens en els primers llocs de la llista. Marcé va posar especial èmfasi en la situació econòmica en la qual es trobava l’Ajuntament el 2011, i en l’esforç posat per el govern en redreçar-la. El candidat, que ha qualificat la legislatura de molt dura, ha definit com l’obra del Pont Domènech com una il·lusió complerta, i s’ha referit a l’aposta per l’habitatge públic o la reforma del passeig de la Ribera, com a dues de les prioritats immediates de la propera legislatura. Us oferim l’acte de presentació íntegre, inclosos els parlaments d’Ignasi Rubí i el candidat Lluís Marcé.

Escolteu-lo