Ricard Vicente presenta “Sitges en positiu”, la llista del PSC/IC-V EUiA, com un canvi generacional per afrontar el futur amb il·lusió i sense les lloses del passat

psc_27042015.mp3

Ricard Vicente envoltat dels membres de la seva llista

Definint-se com una persona normal, Ricard Vicente va presentar el passat dissabte, en un sopar celebrat a l’hotel Estela, la llista de Sitges en Positiu, la candidatura que aplega al PSC i a IC-V/EUiA. Vicente va defensar el canvi generacional que suposa una llista en la qual bona part dels seus membres responen a la franja d’edat del candidat, i alguns independents s’incorporen a les primeres posicions. Vicente estarà acompanyat en els primers llocs per Carme Gasulla, Marc Macià, Iolanda Adroher, Núria Garcia i Jordi Andreu. El cap de llista creu que Sitges ha viscut els darrers quatre anys sense cap projecte concret, i que cal afrontar el futur amb il·lusió sense les rèmores del passat. Us oferim l’acte de presentació íntegre, amb les paraules de Carme San Miguel, Carme Gasulla i Ricard Vicente.

Escolteu-lo

[/embed]