Els representants sindicals a l’Ajuntament s’han sentit enganyats

La presidenta de la Junta de Personal de l’Ajuntament de Sitges, Maria Rodríguez, i el president del Comitè d’Empresa, Fermí Sánchez, han lamentat les declaracions del regidor de Recursos Humans, Magí Almirall, quan posava en qüestió remuneracions a representants sindicals el 2007, després del Ple de dilluns que no es va poder desenvolupar per la xiulada d’un grup de treballadors. Tots dos han volgut matisar que els quatre pactes als que es varen arribar no tenien un contingut bàsicament econòmic, sinó que es tractava de regularitzar situacions laborals, i que si la intervenció municipal plantejava una objecció suspensiva que impedia la seva aplicació, calia buscar altres fórmules. Els representants sindicals de l’Ajuntament entenen que els ànims es varen escalfar força perquè els treballadors s’han sentit enganyats, en adornar-se que un llarg procés de negociació ha quedat en res.

Escolteu-los