Miquel Forns: “Obstruir un Ple és una agressió a la democràcia”

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha definit com a greu agressió a la democràcia l’obstrucció del Ple municipal a partir de la protesta d’un grup de treballadors. Forns, que ha entès les paraules de Magí Almirall qüestionant treballadors en el context de la tensió del moment, ha explicat el procés derivat del pacte amb els sindicats sobre condicions laborals, que va ser suspès, segons ha indicat, pel criteri estricte de la interventora municipal. En paraules del batlle es va intentar mantenir una reunió amb els dos màxims representants dels treballadors, primer, i amb la plantilla, després, però no va ser possible pel bloqueig dels sindicats. Miquel Forns es va mantenir al seu lloc al Ple durant les cinc hores de xiulada perquè creu que aquest era el seu paper com a responsable màxim de la institució.

Escolteu-lo