Armand Paco (Entesa per Sitges): “No volem fer de palmeros ni de comparses”

Armand Paco envoltat de membres de la seva llista

Armand Paco envoltat de membres de la seva llista

Entesa per Sitges, la formació liderada per l’exregidor Armand Paco, ha presentat la seva llista per les properes eleccions municipals. Formada amb l’objectiu de recollir els sitgetans desil·lusionats, Paco ha dit que la inflació de candidatures aquests comicis demostra la no identificació de molts sitgetans ni amb el govern ni amb l’oposició. Segons l’alcaldable, el compromís amb la ciutadania, la diversitat territorial de la llista, els valors i les ganes de canviar la institució davant la desorientació i desmotivació dels treballadors són els eixos bàsics d’un grup de persones que a l’Entesa per Sitges tenen més idees que ideologia. En un acte presentat pel també exregidor Joaquim Millan, Paco, que va tenir un record per l’exalcalde Jordi Baijet, va remarcar que les perspectives per la seva formació no són dolentes, i va indicar que no tindran un paper testimonial, ja que no estan disposats a fer “de palmeros ni de comparses”.

Escolteu-lo