Ciutadans presenta una llista renovada que encapçala Manuel Rodríguez

Miguel Angel Bastenier, Jordi Cañas, Manuel Rodríguez i Carlos Carrizosa a la presentació.

Miguel Angel Bastenier, Jordi Cañas, Manuel Rodríguez i Carlos Carrizosa a la presentació.

Ciutadans, Partit de la Ciutadania va presentar la seva candidatura en un acte a l’hotel San Sebastián Playa. La formació que encapçala l’advocat Manuel Rodríguez  es presenta com una llista molt renovada composada per professionals, però també per aturats i jubilats, per tornar la il·lusió a Sitges, amb propostes de revisió de determinats serveis, mesures socials i d’impuls del comerç local, i un pla de neteja i manteniment de l’espai públic, en el que també es voldrà garantir la neutralitat i el respecte a les llengües oficials. L’acte va incorporar la presentació de Miguel Ángel Bastenier, número 2 de la candidatura, de l’exdiputat i assessor de la formació al Parlament Europeu Jordi Cañas, que va criticar el canvi de nomenclator dels antics carrer i plaça d’Espanya, i del diputat català Carlos Carrizosa, per qui la seva formació promou la regeneració política d’Espanya.

Escolteu-los