Mercè Comes torna al Prado amb “Pels pèls”, un clàssic de la comèdia

La Mercè torna a formar part del repartiment de "Pels Pèls"

La Mercè torna a formar part del repartiment de “Pels Pèls”

Diumenge 17, a les 20h, al Prado es representarà una de les comèdies més populars en els escenaris del món: Pels pèls. Escrita per Paul Pörtner el 1963, l’obra explica la història d’un assassinat que succeeix al primer pis d’un bloc ocupat per una perruqueria on tota la clientela és sospitosa del crim. La policia, amb l’ajut del públic de la sala, aconseguirà trobar l’assassí. L’actriu sitgetana Mercè Comes ens comenta tots els detalls d’una obra que coneix molt bé, perquè ja va interpretar-la l’any 2006 al costat de Pep Planas, Àlex Casanovas i Beth Rodergas. Jofre Borràs i Pep Sais son els dos actors que s’han incorporat al repartiment que dirigeix Abel Folk.

Escolteu-la