La 1ª Catalana, cada vegada més a prop per al CF Suburense

L’avanpenúltima jornada futbolística ens deixa a un CF Suburense líder, després de guanyar 3-0 al Gornal, i cada cop més a prop de ser l’any vinent a la 1ª Catalana. Per la seva banda, la UE Sitges va encaixar un 4-1 davant un Carme que s’està jugant la permanència, mentre que el Juvenil A de la Blanca va sumar un meritori 1-1 al camp del FC Barcelona. El Bàsquet Sitges ja coneix el seu rival a les semifinals del Campionat de Catalunya de la 1ª Catalana: jugarà davant el Roser i el partit d’anada serà aquest proper diumenge a la pista del conjunt barceloní. En el programa d’avui també conversem amb Pedro Castilla, que el passat dissabte va dirigir per últim cop al Rugby Club Sitges en el partit de la final de la Copa Catalana, i que finalitzà amb una derrota per 49-25 davant el Poble Nou Enginyers.

Escolteu-ho