Lluís Marcé: “Llençaria les escales mecàniques a mar”

Han estat la creu de la seva legislatura. Conversem amb el candidat de Nou Horitzó a l’alcaldia, que reconeix que la solució definitiva a la mobilitat del pas sota la via passa per un model d’escales cobert que substitueixi les actuals, víctimes de les despeses de manteniment i del vandalisme. Marcé, que defensa l’actuació en l’àrea de neteja i via pública i fa valer la influència del partit en la rebaixa del coeficient multiplicador de l’IBI, creu que el govern no ha gestionat bé l’aplicació de la normativa en l’àmbit de les terrasses, ni en el de la convivència nocturna, i que ha desmantellat l’àrea d’urbanisme. El candidat de Nou Horitzó aposta per la construcció de vivenda social i la instal·lació d’una estructura per a esdeveniments a la platja de La Fragata.

Escolteu-lo