El CF Suburense fa història amb el seu ascens a 1ª Catalana

L'onze del CF Suburense al camp de l'Espluguenc (Foto CF Suburense)

L’onze del CF Suburense al camp de l’Espluguenc (Foto CF Suburense)

Els oferim la crònica de l’històric ascens del CF Suburense a la 1ª Catalana. La victòria (1-3) al camp de l’Espluguenc, combinada amb l’empat del Vista Alegre amb el Marianao i la derrota de la U.Bellvitge al camp del San Mauro, li atorga el títol al conjunt sitgetà a manca d’una jornada per finalitzar el campionat. També fem repàs de la 3ª Catalana i la derrota de la UE Sitges a Aiguadolç davant la Fund.At. Vilafranca i els resultats dels equips de la Blanca Subur. En l’apartat poliesportiu destaquem el triomf del Bàsquet Sitges a la pista del CB Roser (62-77), en l’anada de la semifinal del Campionat de Catalunya de la 1ª Catalana i l’important victòria del Sènior Femení (58-48) davant el Súria en el primer partit del play-off de permanència. En rugby, l’equip femení del Rugby Club Sitges s’ha classificat per disputar la final de la Copa Catalana després de derrotar (22-8) a la UE Santboiana.

Escolteu-ho