El Corpus ampliarà el recorregut de la processó recol·locant les catifes que en quedaven fora. L’actriu Anna Barrachina serà la pregonera.

La foto és obra de Ramiro Elena i el disseny de Dolors López

La foto és obra de Ramiro Elena i el disseny de Dolors López

La processó del Corpus d’enguany ampliarà el seu recorregut. Un cop finalitzi la cerimònia religiosa al Cap de la Vila el seguici continuarà pels carrers Parellades, Bonaire, arribarà al passeig de la Ribera, i pujarà pel carrer Sant Pau per a enfilar el carrer Major i arribar a la plaça de l’Ajuntament i el Baluard. La Comissió de Corpus ha arribat a un acord amb les entitats i associacions que fins avui feien les catifes fora del recorregut, per a poder resituar-les al llarg d’aquest nou tram. D’aquesta manera, diumenge de Corpus no es farà la sortida prèvia dels gegants que servia per a trepitjar les catifes que quedaven fora de l’itinerari de la processó. Us oferim l’acte de presentació del Corpus d’enguany, amb les intervencions de la presidenta de la Comissió, Núria Amigó, el fotògraf Ramiro Elena, autor de la imatge del pòster i del programa -dissenyat per Dolors López- i el regidor de competitivitat Jordi Mas.

Escolteu-ho