La prèvia del cap de setmana esportiu

Darrera jornada de lliga a la territorial futbolística, en la que el CF Suburense té previst aquest diumenge de celebrar amb els seus afeccionats el recent assolit ascens a 1ª Catalana, malgrat que en les darreres hores s’ha sabut que la U.Bellvitge ha decidit impugnar el partit que va perdre al camp del San Mauro. Aquest fet, i tenint en compte que la Federació no es pronunciarà fins la setmana que ve, obliga en certa manera al Suburense a guanyar, o com a mínim empatar, el partit davant el Can Vidalet. Pel que fa a la UE Sitges, l’equip tancarà la temporada visitant demà el camp de l’Anoia. Una temporada del tot irregular i que hem tractat d’analitzar en conversa amb el capità Víctor Olmedo. Del proper cap de setmana esportiu també en destaquem el partit que jugarà demà el Bàsquet Sitges davant el CB Roser i que podria suposar el passi a la final del Campionat de Catalunya de la 1ª Catalana, i el segon partit del play-off de permanència que disputarà al Sènior Femení a la pista del Súria.

Escolteu-ho