Josep Maixenchs: “Possiblement, a Sitges he viscut els millors anys de la meva vida”

Josep Maixenchs, acompanyat de Xavier Duran,  Àngel Sala i la regidora Mireia Rosell que presidí l'acte.

Josep Maixenchs, acompanyat de Xavier Duran, Àngel Sala i la regidora Mireia Rossell que presidí l’acte.

El fundador de l’ESCAC i ex professor de l’Escola Pia, Josep Maixenchs, va rebre el passat dissabte l’homenatge a la plaça dels artistes. Maixenchs, que ha rebut entre d’altres guardons la creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i la medalla d’or de l’Ajuntament de Barcelona, recordà amb molta estima els seus anys a la vila, tot fent referència a les experiències audiovisuals i teatrals que va encetar a l’Escola Pia. Escoltareu l’acte íntegre amb les paraules prèvies de la regidora de cultura, Mireia Rossell, les del director de la fundació del festival internacional de cinema de Catalunya, Xavier Duran, i les del director del certamen, Àngel Sala.

Escolteu-ho