El Bàsquet Sitges es proclama campió de Catalunya de la 1ª Catalana

Els jugadors celebrant el Campionat de Catalunya (foto Jordi Sant)

Els jugadors celebrant el Campionat de Catalunya (foto Jordi Sant)

El Bàsquet Sitges arrodoneix una gran temporada aconseguint el Campionat de Catalunya, tot just després d’haver assolit ja fa unes quantes setmanes l’ascens a Copa Catalunya. El conjunt d’Edu Piñero es va desfer del CB Ciutat Vella a la final que es va disputar el passat dissabte a Pins Vens. Amb Piñero conversem, precisament, d’una temporada en la que l’equip ha presentat uns números espectaculars: 31 victòries i només 2 derrotes. També el Sènior Femení ha aconseguit salvar la categoria en el tercer partit davant el Súria i l’any vinent tornarà a jugar a 2ª Catalana. En futbol, el CF Suburense ha superat la 3ª ronda de la Copa Catalunya Amateur en classificar-se als penals, després d’empatar (3-3) al camp del CF La Riera i ja espera rival de cara als setzens de final.

Escolteu-ho