Enric Morera, protagonista d’un programa especial de Catalunya Música des del museu Maricel

Un moment de l'actuació del cor jove de l'Orfeó Català.

Un moment de l’actuació del cor jove de l’Orfeó Català.

El passat divendres, i en ocasió del 150è aniversari del seu naixement, Catalunya Música va realitzar un programa especial sobre Enric Morera des de la sala gòtica del museu Maricel. Us oferim un resum del programa, amb les intervencions de Vinyet Panyella, directora del Consorci del Patrimoni, Xosé Aviñoa, catedràtic d’història de l’art, Pol Cruells, co-comissari de l’exposició sobre Morera que es podrà veure a Sitges, i Roser Jonquera Morera, néta del músic. Per a finalitzar podreu escoltar el cor jove de l’orfeó català interpretant “La sardana de les monges” i “El testament d’Amèlia”.

Escolteu-ho

Us oferim, a més, un clip de video on hi trobareu la interpretació d’una serenada per a violí i piano de Morera, amb Laura Gayà al violí i Isabel Fèlix al piano.