“Muntant el Cau”. Una experiència visual a partir de la col·locació de les obres al Cau Ferrat després de la remodelació.

El realitzador sitgetà Ferran Vilanova, de Flexic Audiovisual Studio, i Vicenç Morando ens expliquen el procés d’elaboració de “Muntant el Cau”, un documental de 15 minuts on s’exposen les línies bàsiques que ha seguit el procés de col·locació de les obres d’art del Cau Ferrat, un cop finalitzada la remodelació de l’edifici. La peça de video, que ha comptat amb la col·laboració de Ferran Verdejo com a auxiliar de muntatge, vol transmetre a la vegada  l’esperit de la casa de Rusiñol a través d’un seguit d’imatges evocadores acompanyades de música dels contemporanis de l’artista. El documental compta amb els testimonis de la directora del Consorci del Patrimoni, Vinyet Panyella, el cap de col·leccions, Ignasi Domènech, la cap de conservació, Anna Llanes, el restaurador Pep Pascual i l’expert en conservació preventiva Ignasi Millet.

Escolteu-ho