Miquel Forns aposta per un Ajuntament amb gerències d’àrea però reconeix caldrà pactar-ho amb l’oposició

En espera de definir definitivament el cartipàs municipal, i que se celebri el ple extraordinari on es constituiran els grups polítics a l’Ajuntament, l’alcalde Miquel Forns ha exposat aquest matí a Ràdio Maricel la intenció del nou equip de govern que la institució es gestioni a través de gerències d’àrea de les quals se’n farien responsables o bé treballadors municipals, a través de concursos de promoció interna, o bé professionals externs contractats a través d’una oferta pública. Forns ha reconegut que per a implantar aquesta mesura troncal del programa de govern caldrà consensuar-la amb l’oposició. L’alcalde també ha fet referència a la manca de servei de socorristes a les platges, arran de les morts succeïdes els darrers dies a Garraf. Segons Forns, l’Ajuntament havia fet tots els passos administratius amb l’objectiu que el servei de socorristes fos operatiu a partir de l’1 de juny, però una de les empreses que hi optaven ha impugnat el concurs públic, per la qual cosa les platges no han pogut tenir socorristes aquests dies. Com a solució d’urgència, l’Ajuntament ha ampliat el contracte a la empresa que realitzà el servei de socorrisme l’estiu de l’any passat, mentre no es resolgui la impugnació del concurs per a adjudicar l’empresa que assumirà el servei aquest estiu.

Escolteu-lo