El nou govern s’estructura en dues àrees: serveis a les persones i promoció i territori.

El reelegit alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha comparegut al costat dels portaveus de CiU, Pep Moliné, i d’ERC, Aurora Carbonell, per donar compte de la composició del nou cartipàs municipal. Aquest s’estructura en dues àrees, presidides per Moliné i Carbonell. La primera, Presidència i Serveis a les Persones, incorpora Pep Moliné (CiU) com a regidor d’hisenda, organització i govern obert; Eduard Carrillo (ERC), a recursos humans, ensenyament i joventut; Mireia Rossell (CiU) a benestar i família; Rosa Tubau (CiU) a tradicions i festes; i Carme Almirall (ERC) a esports. La segona àrea, Promoció i Territori, incorpora Aurora Carbonell (ERC) com a responsable de promoció econòmica, turisme i platges; Eduard Carrillo (ERC) a ocupació; Jordi Mas (CiU) a territori, sostenibilitat i habitatge; i Carme Almirall (ERC) a serveis urbans. Per la seva banda, l’alcalde assumeix per llei secretaria, intervenció i tresoreria, més governació. El nou govern es planteja un model de treball transversal, i descarta cap afectació per la crisi de la federació entre Convergència i Unió, per l’adscripció sobiranista i fidel al govern dels dos regidors d’Unió, Jordi Mas i Pep Moliné.

Escolteu-ho