El tribunal suprem obliga a l’Ajuntament a pagar 2,7M€ per un litigi sobre l’expropiació d’un terreny

Sense possibilitat de recórrer la sentència, el tribunal suprem ha obligat l’Ajuntament de Sitges a pagar 2,7 milions d’euros a un particular per no haver satisfet, l’any 2004, la indemnització corresponent a l’expropiació d’un terreny de 3000m2 situat a Vallpineda. La corporació va aprovar ahir per urgència una modificació de partides per a poder efectuar aquest pagament abans del mes d’octubre, per a evitar haver-hi d’afegir interessos de demora. Aquest fou el moment en el qual l’alcalde explicà als presents el motiu d’haver d’aprovar per urgència aquesta despesa:

Escolteu l’explicació de la sentència del tribunal suprem

Us oferim el resum del ple de juliol celebrat ahir dilluns. En una primera part ens ocupem del debat sobre la nova organització de l’Ajuntament, que passarà de 17 a 12 departaments i tindrà un gerent professional sense vinculació política. També escoltareu les informacions relatives a l’estat actual dels projectes del pressupost participatiu, a l’informe de l’interventora sobre els terminis de pagament als proveïdors, i a la creació de la comissió per a la redacció del reglament del consell de joventut, i d’una altra per a la redacció d’un nou pla d’usos. La primera part del resum del ple finalitza amb el debat sobre el posicionament de tots els grups polítics davant la postura de Renfe de tancar el pas sota la via a l’estació si es donen actes vandàlics i la supressió de les targes blanques que permeten el pas als veïns de la vila.

Escolteu la primera part del resum del ple

En la segona part podreu escoltar les consideracions que es varen fer durant el ple sobre la neteja viària, a càrrec de la regidora Carme Almirall, sobre el servei de socorrisme i de la gestió de les terrasses, a càrrec d’Aurora Carbonell, i sobre el probable ús de l’espigó de la Fragata com a amarrador del petit vaixell que farà trajectes entre Barcelona-Sitges-Vilanova.

Escolteu la segona part del resum del ple

Escolteu el ple íntegre