L’Ajuntament tindrà un gerent i tres caps d’àrea. El portaveu del govern, Pep Moliné, demana una mica més de temps per abordar temes com la neteja o l’ordenació de l’espai públic

Assumint que no li agrada gens ni l’embarcador ni la caseta de venda d’entrades del servei de taxi-boat a l’espigó de la Fragata, i demanant disculpes pel fet que cap representant de l’Ajuntament acompanyés al Club de Futbol Suburense en la final de la copa Catalunya a Vilassar de Mar, el portaveu de Convergència Democràtica i del govern, Pep Moliné, ha demanat a la ciutadania una mica més de temps per a poder abordar els assumptes del dia a dia que preocupen a molts vilatans. En aquest sentit, el regidor d’organització creu que la contractació d’un gerent municipal i la incorporació de tres caps a les àrees de gestió més importants de l’Ajuntament serviran per a agilitzar molts dels processos que afecten al servei al ciutadà.

Escolteu-lo