Ferran Ignasi Llombart: “L’alcalde té barra al reduïr-se la dedicació al 25%”

El portaveu del PP a l’Ajuntament de Sitges, Ferran Ignasi Llombart, ha compartit aquest matí l’argument generalitzat entre els grups de l’oposició respecte els riscos que sobre la gestió de la institució pugui tenir el fet que alguns dels regidors de l’equip de govern, inclòs el propi alcalde, tinguin dedicacions baixes. Llombart, que s’ha mostrat favorable a que es contracti un gerent, però no ha estat tan receptiu en el cas de la incorporació dels caps d’àrea, creu que a l’alcalde li costarà justificar allò que queda per escrit, encara que de paraula es comprometi a dedicar a l’Ajuntament una dedicació plena. En un altre ordre de coses, el portaveu del PP continua defensant que la problemàtica dels top-manta és solucionable, i creu que a la regidora de via pública, Carme Almirall, li aniria bé alguna conversa amb l’ex-regidor de l’àrea, Lluís Marcé.

Escolteu-ho