L’Ajuntament proposarà a Renfe perllongar el pas sota la via de l’Avinguda de les Flors fins al carrer Salvador Mirabent, i que els torns se situin, només, en els accessos a les andanes

En la reunió que es mantindrà amb els responsables de RENFE el proper 16 d’octubre, l’Ajuntament proposarà a la companyia perllongar el pas sota la vida de l’avinguda de les flors fins al carrer Salvador Mirabent, i col·locar els torns de seguretat en els accessos a les andanes, per aconseguir, així, un pas lliure sense targes d’accès des de la plaça de l’estació a l’avinguda de les flors. L’obra aniria a càrrec de l’Ajuntament. Així ho ha manifestat l’alcalde Miquel Forns en els minuts finals de l’entrevista mensual a Ràdio Maricel. Abans, han estat temes de conversa la seva dedicació, la contractació d’un gerent o la solució als problemes de la neteja o el top manta.

Escolteu-lo