La prèvia del cap de setmana esportiu

Fem un repàs als partits del cap de setmana. En futbol, el CF Suburense rep aquest diumenge al Torredembarra a Aiguadolç, mentre que la UE Sitges es desplaça al camp del Fàtima, en partit que també es jugarà a les 17:00 h del diumenge. D’aquest darrer enfrontament en parlem amb Albert Barbarà. El davanter, ja recuperat de la lesió que va patir durant la pretemporada, va jugar els seus primers minuts davant la Martinenca i ho va fer anotant un gol. En bàsquet, el Sènior A del Bàsquet Sitges no jugarà aquest cap de setmana per problemes de disponibilitat de pista del seu rival, el Ciutat Vella. I en hoquei patins, el Club Patí Sitges juga aquesta nit a la pista del Mollerussa, on buscarà la seva cinquena victòria consecutiva. Completem el nostre repàs al cap de setmana esportiu amb els partits de futbol base (Blanca Subur i UE Sitges), futbol femení i rugby.

Escolteu-ho