El govern de Sitges explica les actuacions dels primers 100 dies de legislatura

govern_20102015

El govern de Sitges, integrat per Convergència Democràtica, Esquerra Republicana i Demòcrates de Catalunya, ha fet balanç dels primers cent dies de legislatura, en un document centrat en sis eixos: les persones, feina i progrés, cultura, qualitat de vida, govern obert i cap a un nou estat. L’alcalde, Miquel Forns, acompanyat dels portaveus Pep Moliné i Aurora Carbonell, i de la resta de regidors del govern, ha destacat les principals actuacions que han de servir de base pel futur pla de mandat. Els responsables municipals han volgut remarcar les prioritats socials, econòmiques i organitzatives, i han manifestat treballar per resoldre algunes de les dificultats que s’han trobat, com la neteja, la necessitat d’actualitzar el pla d’usos, la lluita contra el top manta o la regulació de les terrasses comercials. Entre els punts més concrets, s’ha remarcat la necessitat de donar resposta a la delicada situació econòmica de les dues piscines públiques, la municipal, gestionada per SEAE, i la del Club Natació. En el segon cas, la manca de sostenibilitat econòmica obligarà a dissoldre el Consorci públic-privat que mantenien l’Ajuntament amb el Club Natació -per a complir amb la llei de sostenibilitat i racionalització de l’administració local- i les instal·lacions i el deute passaran a ser de l’Ajuntament.

Escolteu la roda de premsa