Retiro i Prado, al límit de la paciència, exigeixen a l’Ajuntament que es desbloquegi l’aportació econòmica a les entitats.

La presidenta del Retiro, Elena Ferrer, i el president del Prado, Isaac Bielsa, s’han mostrat aquest matí profundament indignats pel bloqueig de l’aportació econòmica municipal a les dues entitats -que no han cobrat ni un euro del que preveia el pressupost del 2015- arran del procés de fiscalització que la intervenció de l’Ajuntament està efectuant als comptes de les mateixes. Ferrer i Bielsa han relacionat tota una llarga llista de greuges comparatius tenint en compte l’actuació de les entitats vers les necessitats de l’Ajuntament, per a demostrar que la institució no ha tingut la sensibilitat suficient per atendre les seves propostes per a solucionar un problema que està duent-les al límit de la seva capacitat de gestió.

Escolteu-los