El CF Suburense guanya el seu primer partit fora de casa i el CP Sitges encaixa la primera derrota en 6 jornades

Amb el 1-2 d’ahir a Sant Ildefons, el CF Suburense va aconseguir guanyar per primer cop aquesta temporada fora de casa. Una victòria que va arribar gràcies a dos gols de Geri i que deixen l’equip en la cinquena posició a la classificació de la 1ª Catalana. Per la seva banda, la UE Sitges es va desfer de la Joventut Ribetana per 3-1, en el que fou el tercer triomf consecutiu dels homes de Manel Rodríguez i la primera derrota del fins aleshores líder. La darrera jornada esportiva també ens deixa, entre d’altres, la victòria del Bàsquet Sitges davant el CB IPSI (80-72) i la primera derrota del Club Patí Sitges en sis jornades. El conjunt de Xavier Tarragó va caure 1-5 davant un Lleida Llista que es va mostrar superior. En el programa d’avui també podran escoltar a Toni Sardà, president de la Blanca Subur, amb qui vàrem tenir ocasió de conversar el passat divendres al Nou Pins Vens amb motiu de la presentació dels equips de la Blanca Subur.

Escolteu-ho