Xavier Duran condiciona l’evolució del festival de cinema a l’actualització de Prado i Retiro i mostra la seva solidaritat amb els presidents de les entitats

El director de la fundació del festival internacional de cinema de Catalunya, Xavier Duran, ha fet un balanç molt positiu de l’edició d’enguany del certamen, però també ha mostrat un especial interès en evidenciar l’absoluta necessitat d’una renovació de les sales del Prado i el Retiro, i en palesar la seva solidaritat davant la situació de bloqueig econòmic que viuen ambdúes entitats, pendents de la resolució de la fiscalització dels seus comptes per part de la intervenció municipal per a rebre les subvencions del 2015. Amb les xifres a la mà, el festival s’ha convertit en una de les marques de Sitges més potents al món, però la seva evolució pot estar condicionada per la situació actual d’aquestes infraestructures. Duran s’ha referit, a més, a la possibilitar de plantejar el projecte d’un palau de congressos que, segons la seva opinió, podria capitalitzar moltes iniciatives que complementarien l’actual oferta d’esdeveniments que proposa la vila.

Escolteu-lo